Vilka tatueringsnålar gör vad

billiga tatueringsmaskin,tatueringsnålar

Så vilka tatueringsnålar gör vad? RL eller runda fodernålar används för foder. RS eller rund skuggning används för skuggning. Lägenheter används för områden med geometriska former och skuggning. billiga tatueringsmaskin till salu onlinebutik.

Vävda magnum används för skuggning, blandning och färgning av stora områden. Staplade magnum används för skuggning, blandning och färgning av hårdare stora områden. Båda kan användas för foder om du vrider nålen åt sidan. Detta kräver lite skicklighet, så gör det bara om du har tränat tillräckligt med tekniken eller annars kan du skada huden. tatueringsnålar med hög kvalitet och snabb leverans!

Runda kurvmagnum används för att skugga, blanda och färglägga stora områden med mindre påverkan på huden. Nålarna är gjorda i en bågsformation för att bättre böja huden när den går in och ut. Med en vanlig magnum finns det potential för magens kanter att gräva i huden, med en rund magnum, kan nålbågen låta dig röra sig fritt på huden utan risken att kanterna gräver in.

Leave A Comment