Kan jag träna kraftigt direkt efter att jag har tatuerat mig?

Kan jag träna kraftigt direkt efter att jag har tatuerat mig?

billiga tatueringsmaskin,tatueringsmaskin kit

Gör inte ansträngande träning direkt efter tatuering, det är bäst att göra ansträngande träning bara några dagar efter tatueringen. Saker att notera efter tatuering:

1. Riv av plastfolien eller gasväven 5-7 timmar efter tatueringen Tvätta såret med varmt vatten Tvål och badvätska är inte tillåtet.

2. Det är normalt att såret kommer att sippra blodigt 1-2 dagar efter tatueringen Applicera inte traumasalva efter behag och rör inte vid såret med händerna.

3. Se till att såret är rent och torrt Efter bad eller efter mycket träning, använd en torr pappershandduk för att fukta sårytan.

4. Såret ska inte behandlas med alkohol och jod för att förhindra infektion, och en lämplig mängd antiinflammatoriska läkemedel mot trauma kan tas oralt.

5. Innan såret är läkt, drick inte alkohol eller kryddig mat och förbjud bad i bastun (endast varmt vatten för tvätt).

6. Några dagar efter slutförandet av tatueringen, klåda, plocka upp sårskorpan, peeling, repa inte såret, för att undvika missfärgning, bära lösa och bekväma kläder.

7. Var uppmärksam på sårets hygien. Efter tatueringen måste du ta ett bad. Du måste tvätta den varje dag, men gnugga inte huden på tatueringsplatsen när du tvättar, billiga tatueringsmaskin eftersom badet ska tvätta bort det utsöndrade kroppsvätskor och restsalva, men Var noga med att inte använda irriterande badlotion, tvål och liknande, och badtiden ska inte vara för lång.

8. I processen för att återställa tatueringen kommer tatueringsområdet att klia, flagna och ett tunt lager av sårskorpa är normalt, men repa inte tatueringsområdet med händerna, annars kommer det att påverka tatueringens färg.

9. Om huden återhämtar sig bra kommer den att läka ut inom cirka 10 dagar. I framtiden bör tatueringsstället skyddas medvetet (om huden på tatueringsstället är skadad kommer färgen att påverkas, och om den är allvarlig, det kommer att behöva kompletteras). Och innan tatueringen är helt återställd, försök att inte dricka, ät inte skaldjur och kryddig mat, tatueringsmaskin kit eftersom dessa kommer att orsaka rodnad, klåda och till och med allergiska symptom på tatueringsplatsen, vilket lätt kan orsaka negativa konsekvenser för tatueringen.

Leave A Comment