Felsökning av tatueringsmaskin

Felsökning av tatueringsmaskin

billiga tatueringsmaskin,tatueringsmaskin kit

Steg 1: Håll nålröret på tatueringsmaskinen med vänster hand, tryck på botten av "huvudbasen" med pekfingret och tryck på positionen för "fixeringsknappen för nålrör" med tummen.

Steg 2: Anslut nätströmmen och anslut kabeln till uttaget på tatueringsmaskinen.

Steg 3: Använd tummen och pekfingret på din högra hand för att nypa "fast justeringsknapp" för att justera till "avslappnat" tillstånd.

Steg 4: Nyp "tryckregulatorn" med tummen och pekfingret på höger hand, justera "tryckregulatorn" och kliv på "fotomkopplaren" med höger fot för att starta tatueringsmaskinen.

Steg 5: När du justerar "tryckjusteringsknappen" med tummen och pekfingret på höger hand, var försiktig så att du inte lämnar eller slappnar av "tryckjusteringsknappen" med höger hand tills tatueringsmaskinen producerar bästa hastighet och ljud. Samtidigt,billiga tatueringsmaskin tryck på den främre änden av magnetremsan med magen på din vänstra tumme, under nålstångens fixeringsknapp. Beroende på om den vänstra tummen är den maximala vibrationen (tills du känner domningar eller kliar) är tatueringsmaskinen i bästa skick.

Steg 6: Vid felsökning av tatueringsmaskinen måste vi vara uppmärksamma på tatueringsmaskinens slag. (Stroke betyder avståndet mellan magnetremsan och tatueringsmaskinens magnetspole) Slaget måste vara minst 2,5 mm. Detta beror på att nålen har ett tillräckligt teleskopiskt avstånd för att säkerställa att nålen kan tränga in i epidermis bottenlager när den förlängs, och när den dras tillbaka kan den dras in i nålröret och färgas med pigment.

Steg 7: När tatueringsmaskinen är i bästa skick, lämna "fotomkopplaren" med din högra fot, det vill säga stäng av strömförsörjningen och tatueringsmaskinen är i ett stoppat läge. Använd höger tumme och pekfinger för att justera "justeringsknappen" till det tätaste läget och låsa den. "Tryckjusteringsknapp".

Obs: Efter att ha slutfört ovanstående sju steg, starta om tatueringsmaskinen och testa maskinen! Arbetsförhållandet är bäst! Det vill säga, tatueringsmaskinens felsökning är klar tatueringsmaskin kit. När tatueringsmaskinen använder en professionell spänningsstabilisator är spänningen som används för sekanten 9-12V och spänningen som används för färgning eller dimning är 12-14V.

Leave A Comment